Schijns Dakbedekkingen

Onze onderneming met een bestaan van meer dan 20 jaar was toe aan een vernieuwing. Nieuwe regels, huisstijl en website werden vernieuwd. Nu nog een financieel adviseur.

Via een bevriende ondernemer zijn wij terecht gekomen bij Wijnand en Esther Vergeest. Na een oriënterend gesprek sloeg de spreekwoordelijke vlam gelijk over. Van een accountant van lange draad en stof, naar een fris iemand die maar 1 visie heeft; klanten zo voordelig mogelijk, maar zeker zo goed mogelijk helpen hun onderneming te sturen.
Als snel werd besloten om daadwerkelijk met hun zaken te gaan doen. De afstand van +- 60 km tussen hun kantoor en onze onderneming is zeker niet storend. Wanneer je ook belt, je wordt altijd te woord gestaan, hebben ze het druk wordt je automatisch doorgeschakeld naar een ander filiaal waar je net zo professioneel te woord wordt gestaan.
Na 2 dagen cursus door Wijnand bij ons intern waren we klaar voor de grote start, live met PartnersInBedrijf.
Een groot voordeel is dat PartnersInBedrijf ook in de avond uren te bereiken is, overdag moeten er boterhammen verdiend worden, in de avonduren zitten vele medeondernemers te ‘boekhouden’. Hoewel WinADM een zeer gebruiksvriendelijk pakket is kunnen er ondanks een uitgebreide handleiding toch nog vragen optreden. Komen we er telefonisch niet uit kan ABC van afstand je pc overnemen om je zo nog beter van dienst te zijn.
Mede dankzij overzichtelijke cijfers en advies van Wijnand hebben we dit jaar een omzetstijging van bijna 70 % mogen realiseren.
Wijnand en Esther bedankt, ik zal jullie zeker aanbevelen bij collega ondernemers.
Michael Schijns
Schijns Dakbedekkingen
www.schijnsdakbedekkingen.nl

Sorry, comments are closed for this post.