Looymans Laswerk

Door een gesprek met mijn accountmanager van de Rabobank ben ik terecht gekomen bij PattnersInBedrijf. Tijdens het gesprek hadden we het over mijn toenmalige boekhouder en over mijn plannen een nieuwe in te schakelen, omdat deze nogal duur en slecht te bereiken was. Toen kreeg ik van hem het advies om eens met PartnersInBedrijf om de tafel te gaan zitten om eens door te praten over wat zij voor mij zouden kunnen betekenen.

Daaruit bleek dat dit financieel zeer gunstig voor mij was en dat ik de beschikking kreeg over het boekhoudprogramma van PartnersInBedrijf waardoor ik op een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier het grootste deel van mijn boekhouding zelf kon doen.

Ik werk sinds 2002 met PartnersInBedrijf en ben nog steeds zeer tevreden over de gang van zaken. Als ik vragen heb kan ik altijd bellen en wordt ik gelijk geholpen.
Wat ik ook erg fijn vind is dat als mij toch iets niet lukt PartnersInBedrijf de computer over kan nemen en dat mijn probleem gelijk verholpen wordt.
Al met al ben ik zeer tevreden en heb ik al meerdere bedrijven geadviseerd om met PartnersInBedrijf te gaan werken. Het is een echte aanrader!!
Looymans Laswerk
www.laswerk.nu

Sorry, comments are closed for this post.