Kapsalon Cindy’s Look te Weert

De kracht van PartnersInBedrijf is, de persoonlijke en toch zakelijke omgang met klanten. Bij de meest simpele vraag, word je professioneel geholpen. Er wordt overal advies in gegeven, financieel op zakelijk, maar ook op privé gebied.

Daarbij is er nog het boekhoudprogramma ; Simpel en functioneel. Zelfs voor mensen die zeer weinig verstand (met name ikzelf) hebben van computers. Door dit programma heb ik zeer weinig werk aan mijn administratie, tijd is toch immers geld. Dus liever geen verloren uren in je administratie. Bij eventuele vragen, kan ik ze eigenlijk altijd wel bereiken.

Ieder jaar wordt er een prachtig jaarverslag gemaakt, waar menig bank complimenten op heeft gegeven. Duidelijk en netjes.

Verder heb ik over PartnersInBedrijf in de afgelopen 7 jaar dat ik zelfstandig ben nooit geen klachten gehad. Een zeer prettige en eerlijke onderneming

Sorry, comments are closed for this post.