Biopt te Helmond

Vlak nadat we ons bedrijf zijn begonnen in 2007 hebben we gezocht naar een accountant aan wie we de controle van ons bedrijf konden toevertrouwen. Na een kleine selectieprocedure hebben we voor PartnersInBedrijf (destijds ABC accountancy) gekozen.
Onze verwachting is meer dan overtroffen.

PartnersInBedrijf biedt naast de financiële en fiscale diensten – waar het ons in het begin om ging – veel meer diensten. We waarderen met name de adviezen en tips die betrekking hebben op de algemene bedrijfsvoering èn de persoonlijke relatie die we hebben opgebouwd.
Voor jonge ondernemingen als de onze is het verstandig dat de aandacht volledig wordt gevestigd op zaken waar wij goed in zijn. In deze fase is een afleiding als gevolg van vraagstukken op financieel en fiscaal gebied ongewenste verspilling van tijd en geld.
PartnersInBedrijfl biedt de mogelijkheid om ons bedrijf ook van dienst te kunnen zijn op langere termijn. Mocht onze ambitie bereikt worden en we onze onderneming zien groeien dan kunnen we deze groei met PartnersInBedrijf doen. Gedurende dit groeiproces kunnen we de steun en de objectiviteit van een externe adviseur goed gebruiken.
De administratie vindt plaats in Exact Online en is heel eenvoudig en intuïtief. We hebben daarom weinig tijd nodig gehad om deze applicatie onder de knie te krijgen. Desondanks hebben we in het begin een aantal kleine administratieve fouten gemaakt die door het adequate ingrijpen van het PartnersInBedrijf team zijn verholpen. In noodgevallen is het zelfs mogelijk dat ze de hele PC overnemen. Omdat we gebruik maken van Exact Online is het doen van de BTW-aangifte een eenvoudige handeling.
Om bovenstaande redenen bevelen wij PartnersInBedrijf aan.
Irma en Richard van der Veen
www.biopt.nl

Sorry, comments are closed for this post.